Морозна зима

На вишні всі бруньки понабухали,
Тюльпани ранні дружно зацвіли,
Морози повесні не відставали,
Стебло те ніжне гнули до землі.

Дивлюсь я: квітку льодом скувало,
Дивитись боляче на муки оті,
На вечір сонечко вже прогрівало,
І квітки оживали у руці.


2020 рік


Рецензии