Цiнiть що маэмо

Боже милостивий,-ти на небесах,
Рятуй і збережи, помилуй нас!
Рятуй і збережи дітей, онук,
Рятуй Україну від страшних мук.

Боже єдиний, рятуй Україну,
Нашу рідненьку Батьківщину!
Нашу землю, залиту кров’ю,
Дідами, прадідами синів народу.

Отче наш! Не дай поселитись забродам,
Щоб ходили по нашому полі,
По наших городах,
Любов дай до України іншим народам.

Отче наш! Ти на небесах
Все бачиш, все розумієш,
Що діється на Українських полях,
Захисти прошу друзів, ти це вмієш.

Отче милостивий! Дай щастя, волю,
Врожаї рясні, хліба на столі,
На добро благослови нашу долю,
Щоб не було в Україні війни!


Рецензии