Жiночий день

Жінка – гордо звучить,
Це слово-як молитва.
Ніжне святе світом летить,
Бо високий зміст слова.

Жінка – честь, вірність, краса,
Неповторні ці словеса.
Вона і в домі господиня,
Сімейного вогнища берегиня.

Піклується про батьків і дітей,
Найкращих для неї людей.
Матусю, сестру, бабусю маєш любити,
Шанувати та повсякчас дбати.

Жінка, як щастя життя,
Та радість нашого буття.
Жінки в різних сферах працюють,
Здоров’я, добро, любов дарують.

З жіночим святом вітаю,
Щастя, достатку бажаю.
Щоб завжди були здорові,
Жили в мирі і любові!


Рецензии