Весну закликали

В будинку культури села,
Свято чудове пройшло:
Масляна до нас прийшла,
Червону весну принесла.

В традиційні гуляння поринули,
З відчуттям духу весни і зими.
Діти радісно хороводи водили,
Ігри. Гарні навкруги лунали пісні.

Свято на славу пройшло,
Кмітливі вмить розгадували загадки,
Так урочисто святково було,
Купа смачного: блинів, смаколики.

Приємний настрій, усмішка,
Постаралися  Оксанка і Марічка.
Радість приходу весни
Щедро дарували вони.

Хай ще довго радують нас,
Здоров’я міцного, добра
Щастя, миру та довголіття.
Кожну хвилину і кожний час.


2020 рік


Рецензии