шановнi панство депутати

Шановні панство депутат,
Від вас залежить так багато,
За 60-75,
Прохання проголосувати!

Ми проклинаємо ті дні,
Коли взяли кредит в валюті,
Вже стільки років все одні,
Навік державою забуті.

Б’ємося за своє житло,
Воюємо за справедливість,
Та депутатам все одно,
Одна надія лиш на милість .

Вже повернули все сповна,
Усе що брали , ще й з наваром,
Скажіть, де наша в тім вина,
Що ще й забрати хочуть даром:

На що поклав ти пів життя
Здоров‘я і тяжкоі праці!
А нас ,без караплі каяття,
Лишають голими і в сраці!

Не ми творили ту аферу,
Не ми так опускали гривню,
А влада й банки-ненажери,
Що нас загнали в цю катівню.

То ж просимо про справедливість,
Щоб Ви подумали й рішили,
Надіємось на Вашу Милість,
Бо вже закінчуються сили:

Від панства милості чекати,
Й надіятись на «царську» волю,
Коли не буде що втрачати,
Разом візьмемося за …


Рецензии