Лист до святого Миколая

 
 
Знаєш, Миколаю? Розумію,
Що веду себе не завжди гарно... Вірю,
Ти і сам це все чудово бачиш,
Але може ты мені пробачиш?

Обіцяти зайвого не хочу,
Голови щоб наші не морочить,
Але дуже прошу я для мамы,
Щоб скінчились карантину дні погані.
 
Мы б тоді Різдво зустріли в Львові,
В Києві б гуляли суперово:
Нам без масок люди б зустрічались,
Усміхались, обнімались, цілувались...

Тато хочу, щоб мій був завжди здоровим,
І бабусі, і дідусь - усі, хто вдома.
А іще костюм хочу для брата...
Ну, такий... Супер кота!.. Багато
Може я всього тут напросила?
Донести тобі достане сили?

Ну, тоді, щоб не перевтомився,
Може б мені м'ячик знадобився...
Стрибунець такий маленький - знаєш?
З ним і сам неначе ти літаєш.

А можливо краще сукню Ельзи?
Мабуть це було б тоді бомбезно!..
Ні, не треба! М'ячик - значить м'ячик,
Щоб зі мною був завжди на вдачу.
 
Знаєш, Миколаю, розумію -
Не одна у світі я тут мрію...
Ти, звичайно, все чудово знаєш...
Буду рада, якщо завітаєш!


Рецензии