***

ой господи гірка печаль насіла душу

мені Галюсі дуже жаль але терпіти мушу.

я не стану сумувати
сум з душі буду зганяти.

скільки треба щастячка дістану
із небес у Бога
я для горя недотрога
 і горювати перестану
досягну душою стану

щоб дожити в спокої і щасті
щоб пройшли всі стороной напасті.


Рецензии