Хочеться любити

Сонце над полями,
Роси на траві,
Запахи духмяні
В далі степовій.

Річка елегійна
В'ється через луг,
Ніч меланхолійна
Пестить ніжно слух.

Хвиля так принадно
Кличе в глибочінь,
Радісно і знадно
Шепче далечінь.

Ноти солов'їні
Линуть звідусіль,
Навіть в самотині -
Світло у душі…

Пахнуть щастям квіти,
Вабить дивоцвіт...
Хочеться любити
Весь безмежний світ.


Рецензии