А МАТИ ЧЕКА

Осінь, листя опадає,
Скоро вже зима,
А від тебе, синку,
Вісточки нема.

Ми чекаємо на тебе, синку,
З усіх сторін, з усіх доріг.
Коли ти нагрянеш, синку
На батьківський поріг?!

Я в чеканні, синку,
Не вези нічого,
Повертайся швидше
Синку ти додому.

В тебе донечка і син,
То твоя надія,
Повернися ти живим,
Здоровим. Наша мрія!

Ти ж їм так потрібний,
Як мені повітря,
Синку, мій рідненький,
Повертайсь, чекають рідні.




Нехай над головою
Ангели літають,
Царю Небесний,
Нехай  війни щезнуть.

Різні негаразди,
Будуть наші діти,
В мирі, щасті жити!


2020 рік


Рецензии