Украiнська держава

В час створення Української держави,
Судилося жити, творити мені.
Народ України щиро бажає
Миру й добра на рідній землі.

Від кожного із нас залежить,
Як будемо жити на Україні,
Що залишимо, що належить,
Який слід у спадок дітворі?

Яка буде наша люба держава?
Це наш подих, наше творіння,
Так не руйнуйте, працюйте жваво,
Та залишайте добре коріння.

Минуть роки, країна розквітне,
І в ній щасливі будуть діти.
Скажу я Богу:-Дякую Тобі,
Що є за що сьогодні нам радіти!


Рецензии