Щастя

Осінь. Падолист золотий
Різнобарвністю чарує,
День видався теплий такий,
Мов літо ще смакує.

На світі народилась
Дівчинка маленька,
Іринкою зоветься,
Мов лялечка, гарненька.

Мама щаслива, щаслива сім’я:
Дідусі, бабусі-є радість життя.
Маленька принцеса, розумне дитя,
Малює, співає, веселе життя!

З собакою дружить,-Матросиком звуть,
Та кицькою Муркою рушила в путь.
На дворі гуляє, уважна така,
У баби з корови поп’є  молока.

На вчительку вивчилась Іруся
А виросла дівчинка стала матусею,
Діток народила троє вона,
Всім дала ладу, бо Матір вона!

Хай Боженька оберігає
Здоров’я хай міцніє
Довгий щасливий вік посилає.


Рецензии