Ясени

Сьогодні наснилися ясени
Які біля старої хати росли,
Від воріт по обидві сторони,
По троє, здоровенні були.

Листя наче воскове, зелене,
Під час вітру, аж дзвеніло,
Мелодійно так шуміло,
Слухала і я, і моя нене.

Якось буревій на ясен налетів,
Віти покрутив та верх зламав,
Ясен дуже боляче страждав,
По корі, як кров, весь сік збігав.

Сусідка, старенька бабуся, прийшла,
Цю гілку на ліки, настої взяла.


Рецензии