О, зэмлэ, ж ты риднэнька

*     *     *

О, земле, ж ти рідненька –
З тобою летимо,
Усім нам рідна ненька,
Колиска й дім немов...
Гаї і квіти полем,
Ці трелі солов'я,
Плин річечки поволі
І все це є життя...
А степ і жайвороння,
І дух в тобі віків –
Твої, земля, до скону
Під Вічності мотив...

22.11.2021р.


Рецензии