Вiтаю!

Бережи Господь синів,
Тих, хто на Землі, й на небі...
Тих, хто жити ТАК хотів!..
Душі їхні більше треба

Мабуть там, на небесах...
Бережи! Молю, всіх, БОЖЕ!
Знову сльози на очах...
Хто тепер нам допоможе,

Овдовілим матерям,
Що у молитвАх, в скурботі?
Впоратися як з життям,
Як усе в мінорній ноті?

... Я вітаю всіх синів,
Хто тепер літа у небі!
Й тих, хто з нами, на Землі!
Всіх синів вітати треба!

22.11.2021 р.


Рецензии