На долонi

На долоні моїй
Безкінечник малюй,
І в цій миті малій
Будь зі мною, молю!

Поцілунків рядки
Заримуй, завіршуй.
Такти тиші чіткі,
Звуки всі по фен-шуй.

Ти на персах малюй
Кола сонця й планет,
Шалу, жару й жалю,
Наших тіл силует.

І на стегнах танцюй
Лібертанго, й ми вдвох
На нічнім острівцю
Без обa'в й осторог.

Ритми, рими мовчань,
Спраглих пипок і вуст,
І терпких заклинань
Опівнічних розпуст.


Рецензии