В унiсон про любов

Зварена кава гаряча для двох
Пара духмяна в повітрі витає.
Він і Вона в унісон про любов:
Голос мовчить, але серце співає.

В чистій блакиті високих небес
Сонячний захід і місяць зустрілись.
Жодне не варте з казкових чудес
Слів, для яких Він шукає сміливість.

Вибір вже зроблено, крок залишився.
Биття сердець їх стає мов шалене.
Знають обидва, тут час зупинився...
Каже Він: "Люба, ти вийдеш за мене?"

Поруч два келиха з білим вином,
Тиха мелодія вальсу лунає.
Він і Вона в унісон про любов:
Пара закохана в танці кружляє.


Рецензии
Лізо!Надзвичайно елегантна й вишукана поезія! Кавова пара та закохана пара особливо до душі!
Люблю такі переплетіння-гру змістів! Браво!

Виктория Барановская   21.11.2021 22:32     Заявить о нарушении
Дякую, Вікторіє Валентинівно!! Мені дуже приємно, що Ви оцінили мій авторський задум!:))

Елизавета Яшарова   22.11.2021 19:17   Заявить о нарушении