Ksenieya

I got a speatle,this bitch in a meadle,her smile like my Idle, Can i get shirt, Can i get dirt,baby say no word.Her nose, her lips like rose,her water like a glue,my baby must be knowe.so wow baby just go.listen my voce and turn to go just give me kiss just give me risk.Dont go away I want to you expleine.You a my sex resource.worst day,this is a worst game.Just show me dirt your finger.My honey girl i wanna be a king be.Your pretty brest your cleanny chest.I want you like my ness.Sprude out your legs, sprude out your infects.i got a poison to your ass.turn out turn ground.You feel check out in my chill out.My super star,this is a war. Congretulation you a porn star. I am your body guard.Fuck me so hard.Feel you never will be.Captuare part two.They people for us who.Just fuck Tutu.Такого слова не пойму,играй в игру. Ты думаешь ты на балу.А если совру,твоих я глаз не разберу.Но почему,любила есть всегда халву,а рандеву,ты точно знаешь что люблю.


Рецензии