do not leave

dawn of scarlet, dawn of scarlet, lips of scarlet
and in your eyes, in your eyes blue skies weave
you are love of mine, long awaited one
do not leave me now, do not leave me now, do not leave

on your shoulders like ripe wheat ears, your hair flows
just as soon as you lift your head up a smile to give
with your tenderness, with your sweetest voice
do not leave me now, do not leave me now, do not leave

the most beautiful, the most dearest one you've become to me
not a drop of your tenderness should grow stiff
after hundred years, after thousand
do not leave my side, do not leave my side, do not leave


Зорька Алая, Александр Мозоров/Виктор Гин

Зорька алая,
Зорька алая, губы алые,
А в глазах твоих,
А в глазах твоих неба синь.
Ты любовь моя долгожданная,
Не покинь меня, не покинь меня,
Не покинь.
Ты любовь моя долгожданная,
Не покинь меня, не покинь меня,
Не покинь.

По плечам твоим
Спелым колосом льются волосы,
Только голову,
Только голову запрокинь.
Своей нежностью, своим голосом
Не покинь меня, не покинь меня,
Не покинь.
Своей нежностью, своим голосом
Не покинь меня, не покинь меня,
Не покинь.

Всех красивее,
Всех дороже мне стала ты,
Даже капелькой
Своей нежности не остынь.
Через сотни лет, через тысячи
Не покинь меня, не покинь меня,
Не покинь.
Через сотни лет, через тысячи
Не покинь меня, не покинь меня,
Не покинь.


Рецензии