Сон-273

Зуби як візитна картка,
Пропуск у успішні люди -
Рівний ряд - символ достатку,
Стильна й вартісна облуда.

Тож в структурі піраміди -
Потреб, запитів й вимог.
Після ситого обіду -
Всім потрібен стоматолог.

Щоб як блискітка у стайлі,
Між оптимістичних губ,
Зразу ж зуби заблищали -
Як одна з зіркових згуб.

Тільки варто усміхнутись -
Й зверху сипляться монети,
А як усмішка на кутні -
Під контролем вся планета.

Білозубий та багатий -
Хтоб з таким би не хотів.
Хоча б раз - та переспати,
Хоч разочок - залетіть.

Тож - під кожним кабінетом,
Де чаклує стоматолог,
Завжди черга - не на метр,
А на місяць - по паролю.

Стоматолог запломбує,
Порекомендує пасту,
Він - і пень старий врятує,
Аби зубу не пропасти.

Але люди  цінять мало -
Вміння та мистецьку тонкість -
Їм би зуби всі порвати -
Чи поставити коронки.

Білі накладні вініри,
Або рівний ряд протезів -
Нащо їм латати діри,
Якщо можна без ексцесів.

Щоб всміхнутись білозубо,
Біля біленої вілли -
Біля яхти чи у клубі -
Щоб бомжі ніяковіли.

Білим білена усмішка -
Й стильна блискітка на іклах,
Хоч на фото пиху тішить -
Білозубого вампіра.


Рецензии