Почему?

                Болгарский
                Мир и Я



                З А Щ О?
               
                Защо ли пак будувам още
                над моя незавършен труд?
                Какво, какво очаквам още
                сама сред полюсния студ?

                Две топли думи за награда,
                една усмивка на дете?
                Нощта сгъстена тежко пада.
                Безмълвието в мен расте.

                Ана  Величкова


Рецензии