па беларуску 10

Як смутак ранiцы у вачах
калі ад сну яшчэ істома
ледзь цісне цішшу па плячах
даўно пустуючага дома
так выхад у палевы ураз
з начнога вiннага спакою
і выдых у душу як адказ
на сумны  дослед - сення хто я?


Рецензии