i am spent

i have come home from the work, oh my honey, i'm not drunk
and i barely, barley get down to this couch cold and hard
i have hammered two shifts for the price of one today
and i'm spent, i am spent

you are sitting right next to me and trying to embrace
but you have to understand, even as you want caress:
my guild leader at me for the whole day yelled
and i'm spent, yes i am spent

we undressed and lay down, night is time for hot love
you are licking me and biting, trying to shake my slumber off
but today the double norm at the mill machine i made,
and i'm spent, i'm all spent



Я устал – Сектор Газа

Я вернулся с работы, дорогая, я не пьян.
Еле-еле опускаюсь я на жесткий диван.
Я сегодня за червонец две смены отпахал,
И я устал, я устал.
Я сегодня за чирик две смены отпахал,
И я устал, я устал.

Ты садишься со мной рядом и пытаешься обнять,
Тебе хочется ласки, но ты должна понять:
На меня начальник цеха целый день проорал,
И я устал, я устал.
На меня начальник цеха целый день все орал,
И я устал, я устал.

Мы разделись и легли, ночью время любить.
Ты ласкаешь меня ртом, пытаясь возбудить.
Я сегодня за станком две нормы отфрезеровал,
И я устал, я устал.
Я сегодня за станком две нормы отфрезеровал,
И я устал, я устал.


Рецензии