you are my weakness

You are My weakness
My secret pleasure
Hope miss error
Even I want to stop
I can not
You my addiction Ooze
I wallow deep
I dont want leave
I dont want part
I want entireness
 Give me wings
Give me plush
Love and Cuddles
I want to be in clouds
NatH


Рецензии