Вдячна

Похмурий, прохолодний листопад,
Я дякую тобі за дощ і вітер,
За тихий сад і перший снігопад,
За світанковий первозданний витвір.

Я дякую за горобини смак,
За елегійний вечір в самотині,
За твій приємний мелодійний такт,
Коли приходять ночі безгомінні.

Я дякую за спокій у душі,
За спогади і пошуки утіхи,
За дні, коли з'являлися вірші
І за життєві повсякденні віхи…

Тобі я дуже вдячна, листопад,
За все моє життя і за кохання,
За теплий і стійкий сімейний лад,
За всі мої бажання й сподівання...


Рецензии