Марафон

Напевно, із дзеркалом щось не так.
Палає в очах запитання знак:
Де талія, де? Не знайду ніяк.
Крутилась і так, і сяк…

І от з понеділка у зал іду,
Тренуюсь як білка і їм траву,
Себе цього разу не підведу -
Надійний «рецепт» знайду:

Їм зважене і перевірене,
І тренером чітко завірене.
І як не журитися знаю,
Та вкотре собі нагадаю:

Як худнеш, то треба співати -
За співами важче жувати.
І настрій собі піднімати
Солодкими митями SPA!

Як худнеш, то треба співати,
Сміятися і жартувати,
Дурного до серця не брати -
І зменшиться зайва вага.

Закрий мені очі і рота, й ніс,
Щоб знов пиріжок в мріі не заліз.
Беру себе в руки - тікаю в ліс,
Там тільки галузки скрізь.

Спалила калорії, йду назад.
Чекає на мене пісний салат.
Від ложки олії лиш аромат.
Надія на шоколад.

Він зважений і перевірений,
І тренером двічі завірений.
І як не журитися знаю,
Та знову собі нагадаю:

Як худнеш, то треба співати -
За співами важче жувати.
І настрій собі підіймати
Солодкими митями SPA!

Як худнеш, то треба співати,
Сміятися і жартувати,
Дурного до серця не брати -
І зменшиться зайва вага.

Нарешті я в формі під Новий Рік,
Дивуються друзі і чоловік.
Змогла подолати вагу і вік,
Шалених подій потік.

А щоб збереглася фігура та,
Тренуюсь і в будні, і на свята.
А в дзеркалі радість і красота!
І формула тут проста:

Їж зважене і перевірене,
А часом надвоє поділене!..

Як худнеш, то треба співати -
За співами важче жувати.
І настрій собі піднімати
Солодкими митями SPA!

Як худнеш, то треба співати,
Сміятися і жартувати,
Дурного до серця не брати -
І зменшиться зайва вага.


Рецензии