Надiю покладаю

На Господа надію покладаю,
Й на мудрість, що Господь мені дає,
Від труднощів ніколи не втікаю
І дякую за сонце, що встає.

Надіюся щоразу ще й на себе,
На віру і молитву від душі,
В молитві руки зводжу я до Неба
І за гріхи пред Господом в страсі.

На Господа надіюся я завжди,
Та манни не чекаю я з Небес,
Нікуди не втечеш в житті від правди,
Й чекати не доводиться чудес.

Надіюся на те, що все я зможу,
В житті усе зумію подолать,
У труднощах руками не розводжу,
На долю не беруся нарікать.

Надіюсь віри в себе не втрачати,
Йти впевнено теренами життя,
Життя не знапастить, не марнувати,
Бо раз дано й немає вороття.

На Господа надію покладаю,
І дякую за все, що в мене є,
Лиш помочі й опіки я благаю,
Всевишній всюди руку подає.

20.11.2021 р.


Рецензии