Куряче капшо

  Нещодавно Цар Шаломон Нульський на с/г форумі оголосив про виведення російськими вченими нанокурей, несприйнятливих до пташиного грипу ... Але, як з'ясувалося пізніше, успіхи Роснано були затьмарені відсутністю у нанопівників лібідо. За інсайдерською інформацією, - Обнуляра всієї Рассеї доручив вітчизняним біологам вирішити цю проблему в найкоротший термін і обов'язково  з допомогою повністю вітчизняного матеріалу, а ті запропонували у свою чергу використовувати насіннєву рідину його гучномовця Пєскова і таким чином отримати повну відтворюваність породи та ще зі здатністю птахів до фігурного катання. до того ж, не тільки одиночного і парного,  а ще й до групового.  Проте успіхи роснановчених серйозніші, ніж здається на перший погляд, - справа в тому, що нанокури не просто несприйнятливі до вірусів грипу, вони їх чітко бачать і скльовують як звичайне гівно ...Таким чином ці кури повністю знищують грип і виходять із зони свого тимчасового проживання природним шляхом, повністю виконавши свою місію і зберігши здатність до повторного застосування.
  Населенню препарат реалізовуватиметься у вигляді звичайного курячого бульйонного кубика і буде коштувати приблизно стільки ж, але з одним застереженням до використання,- не перебiльшувати дозу, бо внаслiдок цього нанокурочки скупчуючись в прямiй кишцi, надокучливоо квокчать, а нанопiвники, особливо вдосвiта, ще й кукурiкають, Є також інформація , що в найближчому майбутньому можливості нанокурей  розширяться до поїдання всього спектра вірусів аж до COVID19 і його різновидів , а це дає можливість уникнути щеплень , що в свою чергу швидко обнулить пандемію не тільки в Росії, а й у всьому світі.


Рецензии