Бути жiнкою

Бути жінкою – мистецтво,
Бути жінкою – це дар,
І не завжди це кокетство,
Й не потрібна сила чар.

Бути жінкою – творіння,
Бути жінкою – талант,
Адже жінка – це створіння,
Найдорожчий діамант.

Бути жінкою – це витвір,
Це краса серед краси,
Буть якою – має вибір,
На руках її носи.

Бути жінкою – загадка,
Нерозгадана ніким,
В неї є до серця кладка,
Вир бажань бува стрімким.

Бути жінкою – це драма,
І комедія, й спектакль,
Кольорів безмежна гама,
Та не завжди скаже «Так».

Бути жінкою – це мрія,
Це спокуса, квітка й рай,
І солодка ностальгія,
І святковий водограй.

19.11.2021 р.


Рецензии