2020

мої недолічені психологiчнi травми так добре підходять до тво;х
і складаються як пазли
який малюнок вийде в кiнцi краще й не знати
ти будеш чекати? чи то я,
повідомлення лишиться без відповіді
щось таки є в погляді, не відболіло
справдi мило, подобається посміхатися,
але ж нічого вийде
я не лiкар тобi, ти мені, відрубані крила
нам більше не лiтати можливо окремо
розділові знаки можуть змінити суть
вийшов сюр чим далi тим гірше
пора б закінчити, тиша.


Рецензии