Новорiчнi загадки-4, укр. яз. - 2шт

Из альбома «Новорічне Асорті»

«НОВОРІЧНІ  ЗАГАДКИ»-4 \ 2шт., укр.
(про Ялинку Новорічну)

1*
Ліс прозорий... Блискучий... Спокійний...
Всі дерева давно у півсні...
З тихим шерехом, ледве вловимим,
З гілочок обсипається сніг...

А вона – хоче скинути одяг!!!
Непривабливий... Білих тонів...
І почути божественні оди...
Мліти від новорічних дарів...

Із захопленим благоговінням
Одягтись в золоту мішуру...
Дощ сріблястий приміряти... Пір'я...
І потішити всю дітвору!!!

Рік новий у теплі відзначати...
Для дітей влаштувати сюрприз –
Під гілками дарунки сховати
І для кожного вибрати приз!!!

Хто вона? Знає кожна дитинка:
Звуть її «Новорічна _____ (Ялинка)»!!!

2*
Гілками пишними вона тремтить... Яскриться...
І кришталевими бурульками дзвенить...
І блищить кулями барвистими... Намистом...
Для нас запалює неонові вогні...

Вона вітає з новоріччям всіх нас... Щиро!!!
Святковий настрій творить блиском мішури...
Немов підморгує нам вогниками хитро
І спокушає дух яскравим сяйвом мрій...

Казковим змістом всі наповнює зітхання...
Щасливі посмішки... І чарівні слова...
Вона виконує надії та бажання...
І всі ми віримо в її прости дива!!!

Лежать під нею новорічні подарунки...
А зверху – зірочка осяює нам шлях...
Її вогні малюють щастя візерунки...
Від ароматів – дух летить, неначе птах...

Малятка! Хто вона? Звичайна... І магічна...
«Зимова Фея» хто? ______ (Ялинка! Новорічна!!!)


Рецензии