h ter tur nda triolet

m;;gelek h;teremd; bul;r
sine; bel;n alt;n zaman!
sine; bel;n, ahr;, Qazan
m;;gelek h;teremd; bul;r!

sin minem Idel mo;nan
kitten m;;gelekk;, g;z;l bat;r.
m;;gelek h;teremd; bul;r
sine; bel;n alt;n zaman!

19 декабря 2020


Рецензии