па беларуску 8

Не здiвiць  лiтасцю сваёй
кастрычнiцкая пагалоска
за панавесай  дажджавой
мiльгне маланкаю палоска

Калi  маркотная   пара
лінялай хваляй злога ветру
лiстоту згонiць са двара
вандроукай пылавога пеплу

Да сэрца  сэрца прытулiм
i зноу пачуем iх ўздыхі
як у каханнi маладым
мы спасцiгалi шчасця слыхi


Рецензии