Lingva latina

LINGVA LATINA

"...Lingua regis et magica... credo absurdum est..." ©

Lingva Latina Non Lingva Canina
Lingva Latina Non Lingva Aelfina
Lingva Latina Id Est...)

Lingva De Regnum Non Lingva Aelfina
Lingva De Magica Non Lingva De Christi
Lingva Catholica Est Lingva Absurdi Et
Credo Absurdum Est...+)

Элнаэлькотин11   19.11.2021 18:44   Заявить


Рецензии