Сон-264

В жінки серед кавалерів
Були різні мужики,
Поки не зустріла негра -
Й закохалась навіки.

В очі він казав - єдина,
Й дарував букет троянд,
Поза очі - як скотина,
Волочивсь з всіма підряд.

В очі він казав - кохана,
І розсіювалась тьма.
Поза очі - на дивані
Забавлявся з пятьома.

В очі він казав - ніколи
Я не зраджу, - й свято клявся,
Поза очі - біля школи
Дожидався старшокласниць.

Клявся в очі - Анжеліці,
Буду вірним я Жофреєм,
Поза очі - з чоловіком
Розважався, ставши геєм.

Клявся в очі - для Єлени
Буду я відважним Зорро.
Поза очі - у борделі
Танцював стрептиз сеньйорам.

Клявся в очі - що для Єви,
Як Адам - піду на гріх,
Поза очі - гріх приємним,
Став бажанішою з втіх.

Жінка ладна для кохання
На усе закрити очі,
Хоча знала, що у спальні
Черв проклятий ліжко точить.

Жінка ладна - все забути,
І замаскувать синці,
Бє - то значить більше любить,
Хоч без грошей в гаманці.

Жінка ладна - відректися,
Від дітей та від сімї.
Бо живе, як самовбивця
Біля люстри у петлі.

На багато чого здатна,
Була жінка - мо, й на смерть,
Та вагалась, а чи вартий
Її любий стількох жертв.


Рецензии