Ос нь

Осінь так швидко промайнула.
Що ми не встигли навіть озирнутись.
З ранку морозом на нас дихнула.
Вона, мабуть хотіла б повернутись,
Та зима вже поряд рукавички надягнула.
Естафету прийняла, ще й лукаво посміхнулась.
Нам так хочеться, щоб вона від зла нас зберегла.
Щоби негаразди на тій стежині з нами розминулись.
І нехай лютує непогода, снігом всі дороги застила.
Головніше нам, щоби рідні з бідою не зіткнулись.
А зима щоби хурделицю в гості запросила.
І від нас всі біди та тривоги віднесла.


Рецензии