А ну давай здавайся мордам!

Бо, бач, трывожуця аж самк

Кругом крічат! Усі ж голодны!
А ты чого то ны до нас?
Да я ж, ага, но пустословЕм
Занетысь з матыркамы рад.

Ну, й телефон всё й звоныть-тромбыть.
Бы я вжэ дэсь зусём пропан.
І вот вжэ чую, дочка Козкы
Бомбыть о гондэ во мій склад.

Бо дэ в кого затменне в Кобрый.
Усэ  ідэ, ек завшэ ж в няньк.
А я от пЮ ж собі но водку
Да ліш закусюю у баньц.

Всегда була ж у нас слобода
Самому ладыты лёха й.
І вот я пырыбравсь от торбый –
Ій а-я-яй: да дэ він там?!

...стоіть ізба моя свободно ль.
Да ты но, не, іды к звірЯм ж


Рецензии