Сон-263

У сучасної матусі -
Є одна проблема - з часом,
Треба завжди жити в русі,
В темпоритмі викрутасів.

Молода матуся - наче -
Жирна муха над окропом,
Все літає над гарячим -
Не боячись впасти в ропу.

Поки зранку з чоловіком -
Знай, жартує до знемоги -
По обіді жде, як в вікна -
Їй постукає любовник.

Ділить в спальні одне ліжко
На кількох мужчин відразу,
Наче й не була заміжня -
І розписана у загсі.

В неї лиш одна проблема -
На слова коротка память,
Тож ніколи поіменно -
Не зове своїх коханих.

Боячись імя попутать -
Вона всіх зове - мій котик,
Дорогий, коханий, пупсик -
Солодко, аж до нудоти.

Лиш одне імя на память -
Вона знає - аж до злості,
Малюка, що плаче в спальні,
Поки мамка - тішить гостів.

Бо малеча в щільний графік -
І за чергою не влізе -
Мамка нитика шле на фіг,
Навіть коли зуби лізуть.

У житті в пріоритетах -
В неї особисте щастя -
Подарунки та букети
І чуттєвість сладострастя.

А малюк? Якби в мамаші
Часу було трохи більше,
Може б і зварила б каші -
Й вивчила напамять вірша. 

Та нема часу - і годі,
Зупинитись хоч на мить,
Мамка знову з пузом ходить,
Щоб наступного вродить.


Рецензии