Новорiчнi загадки-3, укр. яз. - 5шт

Из альбома «Новорічне Асорті»

«НОВОРІЧНІ  ЗАГАДКИ»-3 \ 5шт., укр.
(про Рік Новий и Новоріччя)

1*
Стану гостем дорогим
О дванадцятій годині...
Чарівливим... Молодим...
Вірним другом для родини!!!

Виконаю мрії всі,
Таємничі всі бажання...
Поверну на мить часи
Юного зачарування...

Ще малий, але дива
Добре я творити вмію...
Гарні справи та слова
І люблю, і розумію...

Хто ж я – добрий чарівник?
Я – новий, майбутній ____ (рік)!!!

2*
Я – зимове, гарне свято!!!
На казки, дива багате!!!
Запах свіжих мандаринів...
Танок радісних пінгвінів...

Трелі крихіток-синичок...
Скрип червоних черевичок...
Снігурів пісні душевні...
Фільм про проліски січневі...

Блиск ялиночок ошатних...
Куль ялинкових сонати...
Кренделі... Гаряча кава...
Успіх у всіх добрих справах...

Гарна посмішка Снігурки...
І чудові подарунки...
А від Дідуся Мороза –
Найприємніші прогнози...

Як же величають свято,
Що так люблять всі малятка?
(Новий Рік)

3*
Чуєш у повітрі запах
Райдужних дитячих мрій?
Вогників яскравих спалах?
Феєричний сплеск надій?

Тихий шепіт подарунків –
Під ялинкою, вночі?
І веселий сміх Снігурки?
І як Дід Мороз бурчить?

Скоро буде бій курантів!!!
Тріумфальний... Дзвоновий...
І прийде бажаним святом
В нашу хату ____ (Рік Новий)!!!

4*
Мішура... Гірлянди... Дощик...
Крик: «Ялиночко, гори!!!»
А мороз – рум’янить носик...
Снігом пише на дворі...

Згадуємо ми дитинство...
Подарунки... Блиск вогнів...
На ялиночці намисто...
І чарівність юних днів...

Любимо це гарне свято
Ніжно, ностальгічно ми...
Як же ми звемо, малятка,
Празник  посеред зими?
(Новий Рік)

5*
Біла, крихітна сніжинка
На долоні тихо тане...
З нею вислизає в вічність
Рік минаючий, старий...

А проте в цю ніч казкову
Ми загадуєм бажання!!!
І під бій курантів звучний
Зустрічаєм _____ (Рік Новий)...


Рецензии