Зима запрошуе у казку

Ще кілька днів і вже зима!
Душа у пошуках покою...
У білім савані земля
Здається скрипкою тремкою…

В ошатних фраках снігурі,
Мов ліхтарі, на галузині,
Радіють вранішній зорі,
Рум'янощокій горобині.

І знов  - на роздоріжжі світ,
Кориться змінам у природі,
Та у думках - то первоцвіт,
То сніг кружляє в хороводі.

Заносить снігом борозну,
Зима запрошує у казку,
А ми чекаємо весну
І сподіваємось на ласку...


Рецензии