Не самотня

Не вирішуйте за мене
Що робити, як співати.
Що потрібно, що не треба –
Я білизну буду прати!

Говорю я і співаю
Як душа того захоче.
А в домівці привітаю,
Якщо зайде хто –  охоче!

Тільки душу не відкрию,
Щоб у захисті була.
В ній і радість моя з біллю,
І усе, чим я жила…

Є до Кого сльози лити,
Є,Кому до ніг  вклонюсь!
Є тут з Ким мені радіти! –
Осуду я не боюсь! –

Одного Суддю я маю!
Ним ,Одним, живу сповна!
У падіннях Він тримає –
Він мов скеля, мов Стіна.

Захистить і відігріє,
Знайде скрізь, поверне в Дім.
Тільки Він Любити вміє,
Тому я й живу тут НИМ!


Рецензии