Радио Маяк

рептилий.

"And you wanna know, why I frown
Well, I Am smiling, I Am just smiling upside down" :(

Patrick Watson - Lighthouse
The Gothic Archies - In The Reptile Room
 
Frank Zappa(Ф.З.) - Baby Snakes
The Turtles - You Showed Me
Elton John - Crocodile Rock на яхте "Беда"
Звуки Му - Грубый закат
The National - Sea Of Love(Trouble Will Find Me(album))
Tito & Tarantula - Back to the House(That Love Built)
Love - A House Is Not A Motel
               



спонсоры:

Мамуши(Might & Magic X: Legacy(video game))

Амаяк Акопян (Focus - Hocus Pocus)

Маяк (2019)

Атлантида (2017)

В Дагон(2001)ку/кю 

Dark Fall II: Light Out (video game)  Тушите, Свет!
Fatboy Slim - Right "Here" Right Now 
                Jonathan Boakes
 
A  B C E огнетушитель

Genesis - That's All            /"...Это всё, грибы..."
DOPE Lemon - Uptown Folks


Рецензии