Плетiння долi

Шляхи тернисті, незбагненні…
Перетинають їх стежки.
В обставини ведуть злиденні,
Які тривають вже роки.

Ось так мандрують бур’янами.
Із лісу вийшли, далі – степ.
Він – у знервованому стані.
Вона веде його вперед.

Невже колись забракне світла?
А кроки в темряві тяжкі.
Та й сонця посмішка привітна
В хмаринах згублена поки.

Процес тривалий та повчальний.
Його не зрозуміти враз.
Коли ж нарешті буде схвальний,
Наступить доленосний час?

Плетінню долі не завадить
Нічого, навіть вороги.
Спокусу, безнадію, зраду
Перемогти вони змогли.

09.11.2021


Рецензии
Цікаво. Душевно. Сподобалось!

Артур Грей Эсквайр   19.11.2021 01:32     Заявить о нарушении
Щиро дякую, Артуре, за теплий відгук.
З найкращими побажаннями до Вас.

Виктория 75   20.11.2021 19:17   Заявить о нарушении