Мiла не вечна

Лівень – у шкло.
Дзе жа цяпло?
Ясны быў дзень...
Міла – не вечна.

Слодыч віна,
Мы ля акна
Першай любві –
Мілай, не вечнай.

Стужка ў касе...
У тваёй красе
Я прападаў
Міла – не вечна.

І мне пуці
Назад не знайсці,
Як зразумеў:
Міла не вечна.

Ведае свой
Неба спакой.
Праўда жыцця:
Міла не вечна.

Сэрца чувай
І не зважай.
Што зыхаціць
Міла – не вечна.


Рецензии