Мальовнич карпати

МАЛЬОВНИЧІ   КАРПАТИ!
( Або запрошення на зимовий відпочинок) 
               
 МАЛЬОВНИЧІ КАРПАТИ!
-Ви завжди-наче цукати!
Весь світ вас знає і
Стопи свої до вас посилає!
Красу вашу піснями прославляє!
лижною стежкою свій відпочинок відмічає!
Бо -Буковель зараз скрізь  процвітає!
І її  сьогодні  весь світ знає!
 Здоров"є своє тут виправляє...
 Киснем дихати-  нікому не забороняє!
Сонечко,що з  лісу виглядає-
Всім настрою нагадає!
А це -не мало ,друзі!
Бо його не купиш в дорозі...
Хоча мешканці тут  привітні!
Файно воркують і дуже примітні!
Їх любов всяк відмічає-
Хто в Карпатах перебуває!
Українська-гостеприємність-
Це ласкаве слово і чемність!
Що понад усе!
 Страви-тут для шлунку-все!
Їх  смак вражає всіх!
Той вперше смакує і хто до них  звик!
А розваг-теж море!
Бо широкі карпатські простори!
Тут і мандрівки в гори-
Мальовничі їх косогори…
І історію тут викладають-
Її тайни розкривають!
А загадкові мольфари
Світять мов фари !
Стежки тут прокладають!
Бо старовину викладають
Дух старовини скрізь бродить...
І усіма верховодить!
А зимова пора-
Для Карпат-особлива страда!
Коли снігу багато-про це знає кожна хата!
Бо всіх вона запрошує -
Зимові свята відзначить заохочує!
Лижні траси тут пролягають-
Люди файно гостей зустрічають!
А їх чимало приїзджає-
Всіх Карпати гостинно вітають!
Зараз вони-міжнародна  хата!
Що завжди буває багата!
На ДОБРО, ЛЮБОВ, І ЛАСКУ!
І життя в ній-наче казка!
В якій хочеться побувать і
Своїма очима все прочитать!
Щоб засвітилися гордістю очі!
Що Карпати і люди там дуже хороші!
І на весь Світ про це розказали-
Де були і що там спостерігали!
І про зимову казку в інтернеті розказали!
В добрий шлях дорогі  друзі!
Бо Новий Рік вже в дорозі!
ХАЙ ВІН ЩАСЛИВИМ  ТА  БАГАТИМ БУДЕ!
І ПОБАЖАЮТЬ ВАМ ЦЕ КАРПАТСЬКИ ЛЮДИ!
 4.12.2016


Рецензии