Коли кохаеш

Любов не знає відстаней і часу,
Розлук тривалих, різних перешкод,
Вона гірку готова пити чашу,
Щоб вберегти кохання від негод.

Як радісно, коли є вірність, щирість,
Є ніжність, пристрасть, втіха і краса,
Душа летить крізь ніч, немов у вирій,
І пломінь щастя в серці не згаса!

Коли кохаєш віддано, жагливо,
Заради долі рвешся у вогонь,
В життя майбутнє дивишся мрійливо,
Не помічаєш посивілих скронь...


Рецензии
Яскравий вірш! Сподобалось!

Артур Грей Эсквайр   19.11.2021 01:33     Заявить о нарушении