Люби, твори

А ти хотіла потрапляти в казку,
Змахнувши морок із холодних вій
Прекрасне й в чорноті шукати фарби
Твій вічний дар: твори, люби.

Твої слова, як грааль мелодій
Де світ збиває чіткий ритм,
Ти для німих розклала ноти,
Коли всі змовкнуть — говори.

Для лампи оголити плечі,
Де світло контуром ключиць,
В чорнила розбивати пальці,
Лишити голос криком у вірші.

Лишити голос, що забудуть,
Лишити згустки болю рим
Твоє тавро лиш не коритись світу,
Розбий себе —
 Твори, люби. Люби, твори.

10.11.21
16:07


Рецензии