па беларуску 7

Нячутнаю хадой багоў
шлях лістападам рассакрэцiу
заможна восень настае
ўзлескі гаяў залаця
і срэбрам возера прыкмецiу
у нябеснай ранішняй далі
барвовым бізуном у аблоках
маланкай непагадзь жыве
і дождж дрыжыць
халодным вокам 
да  зручных навыкау i моу
паводлi казачных нагодау
мы  мяккай цнатлiвай  душой
павольна вернемся у спакой
падманных мрой и абярэгау


Рецензии