Нехай...

Нехай у тебе буде віра, що все в житті іще можливо.
Нехай у тебе буде мрія і у душі живе надія.
Нехай мине тебе негода і буде світлою дорога.
Нехай усмішка буде ясна і кожна мить дарує щастя.


Рецензии