Шепот

В длан,
мечти подредени,
в джоб,
лъжи заврени,
нека там,
 часове броят, 
сърце с мечти заето,
дни брои по тях!
Колко извървени,
колко спомени засмени,
пътеки из сърце редят,
от слънца огрени,
там засмени
с разцъфнала
в любов мечта.
В сърце
мечти подредени,
из душа в ъгли
лъжи заврени,
нека там да спят,
в любов
сърце щом витае,
щом сърце
по теб играе,
слънчев е деня!


Рецензии