О тайнах

А ТАЄМНИЦІ ЛЮБЛЯТЬ ЗБЕРІГАТИСЬ,
ПО ПОТАЄМНИХ ЗАКУТКАХ ХОВАТИСЬ.
ТО ЗАХОВАЮТЬСЯ ЗА ШАФОЮ З КНИЖКАМИ,
АБО ПРИМОСТЯТЬСЯ У ВИШИВЦІ НИТКАМИ.

ЩЕ МОЖУТЬ ЗАГОРТАТИСЬ У ПАНЧОХУ.
СХОВАЛИСЬ ТАЄМНИЦІ СКРІЗЬ ПОТРОХУ.
ЩЕ ПОЛЮБЛЯЮТЬ КІНЧИК ЯЗИКА.
ЙОМУ ДІСТАЛАСЬ ДОЛЯ НЕЛЕГКА.

ХІХІКАЮТЬ,БЕЗСОВІСНО ЛОСКОЧУТЬ,
У ЧУЖІ ВУХА ЗАЛЕТІТИ ХОЧУТЬ.
ГЛУЗУЮТЬ, ВИКЛИКАЮЧИ СВЕРБІЖ.
НУ ХОЧ НОЖЕМ ЙОГО ЧЕШИ ЧИ РІЖ.

ОДИН Є ЗАСІБ ВІД НАПАСТІ ТОЇ:
ЗАЛИШИТЬ ТАЄМНИЦЮ У СПОКОЇ.
ЧИ ПОМІСТИТИ В ЗАТИШНІЙ МІСЦИНІ,
В БАБУСИНІЙ ШУХЛЯДІ ЧИ ХУСТИНІ.

АБО В КОМІРКУ БАНКІВСЬКУ ПОКЛАСТИ,
ЩОБ НЕ ЗУМІЛИ ТАЄМНИЦЮ ВКРАСТИ.
ЧИ ВИПУСТИТЬ ПРИХОВАНЕ НА ВОЛЮ
ВЖЕ БЕЗ ЖАЛЮ І ЗАВДАНОГО БОЛЮ?

Автор думки : Ptica_radugi


Рецензии